Mededeling van het bestuur

Beste leden,

Helaas zijn alle activiteiten tot 1 juli afgelast, daaronder vallen excursies, cursussen, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Wij vinden dat erg jammer omdat een groot aantal leden veel werk heeft verzet voor het organiseren ervan. We houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Voor de werkweken geldt:

  • We laten de werkweken nu in principe doorgaan en kijken per werkweek uiterlijk 30 dagen van te voren of het mogelijk is om ze door te laten gaan. Concreet betekend dit uiterlijk 12 augustus voor de buitenlandse werkweek en 10 september voor de binnenlandse werkweek. Mocht het eerder duidelijk zijn dat een werkweek niet door kan gaan dan laten we dat uiteraard aan de deelnemers weten.
  • Als het bestuur besluit om een werkweek niet door te laten gaan, dan krijgen de deelnemers hun inschrijfgeld integraal terug. Eventuele annuleringskosten zijn voor rekening van de NMV. Mocht een deelnemer zelf willen annuleren terwijl de werkweek wel doorgaat, dan is maatwerk noodzakelijk en moet dit per geval bekeken worden. Zomaar zeggen dat iemand dan maar een beroep moet doen op de annuleringsverzekering vind het bestuur nu te rigoureus en onpersoonlijk. Wel blijft het van belang een annuleringsverzekering te hebben.

Het bestuur