Colofon website Nederlandse Mycologische Vereniging

Hosting: Deze website is ondergebracht bij WebReus.nl
Ontwerp en Vormgeving: Algemene vormgeving: Aldert Gutter
Header: Maurice van der Molen
Achtergrondplaatje: Gerben Winkel

© copyright ©
Het is niet toegestaan fotoīs en/of artikelen van deze website in welke vorm dan ook te reproduceren zonder voorafgaande toestemming van de fotografen en auteur(s).
Auteurs: A. Gutter, E. Arnolds & M.T. Veerkamp, Nico Dam; Nederlandse Mycologische Vereniging.
Engelse vertalingen: Steve Lomas.
Rubriek bijzondere waarnemingen: Christiane Baethcke.
Stuur uw waarnemingen in naar waarnemingen@paddestoelenkartering.nl
Foto's:
Op alle foto's rust auteursrecht. Voor toestemming om foto's te gebruiken kan contact worden opgenomen met de webmaster.

De foto's voor het Meetnet werden gemaakt door:
E.J.M. Arnolds, H.M.D. Bakker-Walter, F.A. van den Bergh, J.A.G. Bollen, R. Chrispijn, A. Gutter, H.A. Huijser, G.J. Keizer, R. Knol, W.G. Ligterink, Th. Nijssen, F. Tjallingii, M.T. Veerkamp. De foto's komen uit: 'Gids voor de paddenstoelen in het meetnet'.
Afbeeldingen:
Van alle uit boeken en van internet overgenomen afbeeldingen is steeds de bron vermeld. Van afbeeldingen van aquarellen en andere kunstwerken rust het auteursrecht bij de makers. In het geval van archiefstukken rust het copyright bij de NMV.
Informatie en
Verspreidingsgegevens:
Alle rechten om gebruik te maken van de op deze website gepresenteerde gegevens berusten bij de Nederlandse Mycologische Vereniging, eigenaar en beheerder van het gegevensbestand, waaraan deze gegevens onttrokken zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de bestandsbeheerder.
Techniek: JavaScripts ter beveiliging van de aanklikbare E-mailadressen:
Jos van Duin, voormalig beheerder webstek IVN-West-Friesland.
Browsers:
Deze site wordt getest onder verschillende brouwsers op een Windows platform. Voor het openen van de e-mailkoppelingen dient een e-mailcliŽnt geÔnstalleerd te zijn, bijvoorbeeld Outlook of Thunderbird.
Statistieken:
Vanaf 24 agustus 2003 t/m 2 juni 2006 werden de statistieken bijgehouden door NedStats. De site werd in die periode 18365 keer bezocht. Van 2 juni 2006 tot 18 juli 2007 werden de statistieken bijgehouden door eXTReMe Tracker. De site werd in dat jaar volgens de tracker ruim 11000 keer bekeken. Vanaf 18 juli 2007 worden de statistieken geregistreerd door Check Stat. Sinds die datum is de site meer dan 130.000 keer bezocht.
Webmaster: Aldert Gutter
De Galei 14
3742 HE Baarn
Telefoon: 035-5421411
E-mail: klik hier om de webmaster te mailen
Disclaimer:
Deze website is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. De NMV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die op deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.
Policy Statement:
Click for the policy statement (in Dutch).