Blauwvlekkende fluweelboleet (Xerocomellus cisalpinus). Foto: M. Noordeloos.

Maandag 7 juni: lezing over Fluweelboleten door Machiel Noordeloos

Op 7 juni organiseert de Nederlandse Mycologische Vereniging wederom een on-line lezing, dit keer door Machiel Noordeloos, die een overzicht zal geven van de fluweelboleten (Xerocomus s.l.) en enkele andere soorten boleten die vanaf de voorzomer te vinden zijn. Hij zal vooral ingaan op de manier waarop je de verschillende soorten kunt herkennen in het veld, en wat daarbij de beperkingen zijn.

Aanvangstijd: 19.30 uur  

Link naar de lezing:

Join Zoom Meeting: https://zoom.us/j/95460505345

Tip: Doordat bij de eerste lezing veel mensen tegelijk probeerden onze website te bereiken om de zoomlink te kunnen aanklikken, liep deze vast. Kopieer en plak bovenstaande link daarom in uw digitale agenda, zodat u hem vanaf uw eigen device kunt aanklikken, zonder dat u eerst naar een website hoeft te gaan.

Nederlandse Mycologische Vereniging

Deze lezing wordt kosteloos aangeboden door de NMV. De vereniging organiseert (als het straks weer kan) ook excursies en dag-, weekend- en weekactiviteiten. Als u geïnteresseerd bent in paddenstoelen en uw kennis hierover verder wilt uitbreiden, kunt u overwegen lid te worden van de NMV. Als lid ontvangt u vier maal per jaar het kleurrijke verenigingsblad Coolia.
Meer informatie over de NMV / Meld u aan als lid