Maandag 22 november: lezing over paddenstoelenfotografie door Aldert Gutter

Paddenstoelen laten zich goed fotograferen: ze zijn fotogeniek en kleurrijk. En ze vliegen niet weg. Maar om ze zo op de foto te krijgen dat je ook goed kunt zien om welke soort het gaat is meer nodig dan alleen oog voor schoonheid. Standpunt, focussing op de belangrijke delen, scherpte, kleur en bestandbewerking zijn dan aspecten waaromheen je niet kunt. Er komt dus ook wat techniek voorbij. Zowel in het veld als thuis achter de computer. Maar zeg nu zelf: wie de techniek beheerst komt ook tot betere resultaten!

Aanvangstijd: 19.30 uur  

Link naar de lezing:

Join Zoom Meeting: https://us06web.zoom.us/j/88966186801

Tip: Doordat bij de eerste lezing veel mensen tegelijk probeerden onze website te bereiken om de zoomlink te kunnen aanklikken, liep deze vast. Kopieer en plak bovenstaande link daarom in uw digitale agenda, zodat u hem vanaf uw eigen device kunt aanklikken, zonder dat u eerst naar een website hoeft te gaan.

Nederlandse Mycologische Vereniging

Deze lezing wordt kosteloos aangeboden door de NMV. De vereniging organiseert (als het straks weer kan) ook excursies en dag-, weekend- en weekactiviteiten. Als u geïnteresseerd bent in paddenstoelen en uw kennis hierover verder wilt uitbreiden, kunt u overwegen lid te worden van de NMV. Als lid ontvangt u vier maal per jaar het kleurrijke verenigingsblad Coolia.
Meer informatie over de NMV / Meld u aan als lid