26 april 2021: Digitale lezing over voorjaarspaddenstoelen door Machiel Noordeloos (deel 2)

Mede ingegeven door de beperkende coronamaatregelen biedt de NMV een serie digitale lezingen aan die via Zoom gevolgd kunnen worden.

Op maandag 26 april zal Machiel Noordeloos om 19.30 uur wederom ingaan op voorjaarspaddenstoelen en meer in het bijzonder op de voorjaarssatijnzwammen. De bijzondere leefwijze van deze groep komt daarbij ook aan bod. Daarnaast zal hij aandacht besteden aan diverse andere soorten waaronder plantenparasieten. Dit is een vervolg op de lezing van 15 maart (die kan u nog terugluisteren!).

Link naar de lezing

Join Zoom Meeting: https://zoom.us/j/97287138771

Tip: Doordat bij de eerste lezing veel mensen tegelijk probeerden onze website te bereiken om de zoomlink te kunnen aanklikken, liep deze vast. Kopieer en plak bovenstaande link daarom in uw digitale agenda, zodat u hem vanaf uw eigen device kunt aanklikken, zonder dat u eerst naar een website hoeft te gaan.

Nederlandse Mycologische Vereniging

Deze lezing wordt kosteloos aangeboden door de NMV. De vereniging organiseert (als het straks weer kan) ook excursies en dag-, weekend- en weekactiviteiten. Als u geïnteresseerd bent in paddenstoelen en uw kennis hierover verder wilt uitbreiden, kunt u overwegen lid te worden van de NMV. Als lid ontvangt u vier maal per jaar het kleurrijke verenigingsblad Coolia.
Meer informatie over de NMV / Meld u aan als lid