Uitgelichte afbeelding

Beknopte standaardlijst van Nederlandse paddenstoelen

Prijs: € 5,00

Complete jaargang Coolia 46 (2003, 4 afleveringen)
Uitverkocht

Beschrijving

Beknopte standaardlijst van Nederlandse paddenstoelen

Eef Arnolds & Ad van den Berg, 2013

In dit boek zijn alle tot 2013 uit Nederland bekende en door de NMV geaccepteerde paddenstoelsoorten opgenomen met hun moderne naam en bijbehorende ecologische gegevens. Het vervangt de standaardlijst in het 'Overzicht van de paddestoelen in Nederland' uit 1995. Let op: dit boek is géén plaatjesboek!

Naam & Faam
Dit boekje op zakformaat is een namenlijst, gebaseerd op de beknopte Standaardlijst, zodat je in het veld snel een Nederlandse naam bij een wetenschappelijke kunt opzoeken of andersom.

Lees meer!

 

Bestelformulier

    Belangrijk: alle prijzen zijn exclusief verzend- en administratiekosten!
    Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt u een factuur toegezonden met instructies hoe u deze kunt betalen. Na ontvangst van de betaling zal de bestelling zo spoedig mogelijk worden verstuurd.

    Bij een bestelling die per post wordt verzonden en door de brievenbus past, dient u rekening te houden met € 1,- administratiekosten plus het posttarief (ad € 4,60 voor brievenbuspakjes tot 2 kg binnen Nederland). Bij het versturen van een groter pakket gelden de administratiekosten van € 2,50 plus het posttarief (ad € 7,25 voor een pakket met een gewicht tot 10 kg binnen Nederland). Als u meerdere producten bestelt die tezamen het gewicht of de omvang van een brievenbuspakket overschrijden, zal dit NIET automatisch worden berekend. Houd u in dat geval rekening met een aangepaste factuur.

    Brievenbuspakketten en postpakketten naar het buitenland versturen kost aanmerkelijk meer. De webwinkel rekent standaard € 9,00 voor buitenlandse bestellingen, maar afhankelijk van omvang en gewicht zal het bedrag op de factuur hiervan afwijken. Download the Postage Rates from Post.nl

    U kunt er ook voor kiezen uw bestelling af te halen tijdens een landelijke bijeenkomst van de NMV. Dan betaalt u geen verzendkosten.