Beknopte standaardlijst van Nederlandse paddenstoelen

Naam & Faam van Nederlandse paddenstoelen

Prijs: € 10,00

Namenlijst om de wetenschappelijke naam bij een Nederlandse naam op te zoeken of andersom. Gebaseerd op de standaardlijst van 2013.
Op voorraad

Beschrijving

Naam & Faam van Nederlandse paddenstoelen

Werkgroep Paddenstoelenkartering Nederland, 2014

Namenlijst om wetenschappelijke naam bij een Nederlandse naam op te zoeken of andersom. Bij alle soorten zijn de soortcode, signalerings- en validatiecriteria, Rode Lijststatus (2008) en frequentieklasse (meldingsperiode 1990-2010) opgenomen. Gebaseerd op de Beknopte Standaardlijst van Nederlandse Paddenstoelen (2013).

€ 7,50 voor NMV-leden

Beknopte Standaardlijst van Nederlandse Paddenstoelen

Eef Arnolds & Ad van den berg, 2013

Lees meer over dit boek!

 

Bestelformulier

    Belangrijk: alle prijzen zijn exclusief verzend- en administratiekosten!
    Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt u een factuur toegezonden met instructies hoe u deze kunt betalen. Na ontvangst van de betaling zal de bestelling zo spoedig mogelijk worden verstuurd.

    Bij een bestelling die per post wordt verzonden en door de brievenbus past, dient u rekening te houden met € 1,- administratiekosten plus het posttarief (ad € 4,60 voor brievenbuspakjes tot 2 kg binnen Nederland). Bij het versturen van een groter pakket gelden de administratiekosten van € 2,50 plus het posttarief (ad € 7,25 voor een pakket met een gewicht tot 10 kg binnen Nederland). Als u meerdere producten bestelt die tezamen het gewicht of de omvang van een brievenbuspakket overschrijden, zal dit NIET automatisch worden berekend. Houd u in dat geval rekening met een aangepaste factuur.

    Brievenbuspakketten en postpakketten naar het buitenland versturen kost aanmerkelijk meer. De webwinkel rekent standaard € 9,00 voor buitenlandse bestellingen, maar afhankelijk van omvang en gewicht zal het bedrag op de factuur hiervan afwijken. Download the Postage Rates from Post.nl

    U kunt er ook voor kiezen uw bestelling af te halen tijdens een landelijke bijeenkomst van de NMV. Dan betaalt u geen verzendkosten.