Mycologische publicaties bestellen

Belangrijk: alle prijzen zijn exclusief verzend- en administratiekosten!
Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt u een factuur toegezonden met instructies hoe u deze kunt betalen. Na ontvangst van de betaling zal de bestelling zo spoedig mogelijk worden verstuurd.
Bij een bestelling die per post wordt verzonden en door de brievenbus past, dient u rekening te houden met € 1,- administratiekosten plus het posttarief (ad € 4,60 voor brievenbuspakjes tot 2 kg binnen Nederland). Bij het versturen van een groter pakket gelden de administratiekosten van € 2,50 plus het posttarief (ad € 7,25 voor een pakket met een gewicht tot 10 kg binnen Nederland). Als u meerdere producten bestelt die tezamen het gewicht of de omvang van een brievenbuspakket overschrijden, zal dit NIET automatisch worden berekend. Houd u in dat geval rekening met een aangepaste factuur.
Brievenbuspakketten en postpakketten naar het buitenland versturen kost aanmerkelijk meer. De webwinkel rekent standaard € 9,00 voor buitenlandse bestellingen, maar afhankelijk van omvang en gewicht zal het bedrag op de factuur hiervan afwijken. Download the Postage Rates from Post.nl
U kunt er ook voor kiezen uw bestelling af te halen tijdens een landelijke bijeenkomst van de NMV. Dan betaalt u geen verzendkosten.

Coolia
Er zijn nog maar enkele jaargangen van Coolia compleet te bestellen. Wel zijn er nog veel losse nummers beschikbaar. Indien u een of meer specifieke nummers van Coolia wenst te bestellen, kan u contact opnemen met boeken@mycologen.nl.

Chemicaliën
Regelmatig  kunnen ook chemicaliën worden besteld die bedoeld zijn voor gebruik bij de microscoop of om kleurreacties in het veld te kunnen uitlokken. Chemicaliën kunnen na bestelling worden opgehaald tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst (zie hiervoor de agenda) en soms ook tijdens andere NMV-bijeenkomsten.

Tot slot: Deze webwinkel wordt gerund door vrijwilligers en er zijn geen winstmarges op de producten van de NMV. Houd u er rekening mee dat het afhandelen van uw bestelling soms wat langer dan duren. Hartelijk dank voor uw begrip!