Mycologische publicaties bestellen

Belangrijk: alle prijzen zijn exclusief verzend- en administratiekosten!
Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt u een factuur toegezonden met instructies hoe u deze kunt betalen. Na ontvangst van de betaling zal de bestelling zo spoedig mogelijk worden verstuurd.
Bij een bestelling die per post wordt verzonden en door de brievenbus past, dient u rekening te houden met € 1,- administratiekosten plus het posttarief (ad € 4,60 voor brievenbuspakjes tot 2 kg binnen Nederland). Bij het versturen van een groter pakket gelden de administratiekosten van € 2,50 plus het posttarief (ad € 7,25 voor een pakket met een gewicht tot 10 kg binnen Nederland). Als u meerdere producten bestelt die tezamen het gewicht of de omvang van een brievenbuspakket overschrijden, zal dit NIET automatisch worden berekend. Houd u in dat geval rekening met een aangepaste factuur.
Brievenbuspakketten en postpakketten naar het buitenland versturen kost aanmerkelijk meer. De webwinkel rekent standaard € 9,00 voor buitenlandse bestellingen, maar afhankelijk van omvang en gewicht zal het bedrag op de factuur hiervan afwijken. Download the Postage Rates from Post.nl
U kunt er ook voor kiezen uw bestelling af te halen tijdens een landelijke bijeenkomst van de NMV. Dan betaalt u geen verzendkosten.

Coolia
Er zijn nog maar enkele jaargangen van Coolia compleet te bestellen. Wel zijn er nog veel losse nummers beschikbaar. Indien u een of meer specifieke nummers van Coolia wenst te bestellen, kan u contact opnemen met boeken@mycologen.nl.

Tot slot: Deze webwinkel wordt gerund door vrijwilligers en er zijn geen winstmarges op de producten van de NMV. Houd u er rekening mee dat het afhandelen van uw bestelling soms wat langer dan duren. Hartelijk dank voor uw begrip!